De ruimtes van Flex & Connect

Flex & Connect heeft diverse ruimtes die uitermate geschikt zijn om een dagje te komen flexwerken of om een vergadering te organiseren, een coachgesprek te voeren of een workshop te geven. Onze ruimtes bieden plaats voor 2 tot maar liefst 50 personen. Door de lage kosten en de beschikbaarheid per uur, is onze locatie een aantrekkelijk alternatief voor het dagelijkse kantoor.

De Ruimtes:

Flexwerkplek in Beverwijk Flex en Connect
De loftplekken

De ruim opgezette benedenverdieping biedt 8 flexwerkplekken met allemaal hoog-laagbureaus. Goed voor de gezondheid en productiviteit!

De flexwerkplekken zijn al vanaf 1 uur te boeken of maak gebruik van een voordelige flexpas.

Ook is deze ruimte uitermate geschikt voor een vergadering of bijvoorbeeld een receptie tot 50 personen. Wil je deze ruimte afhuren dan kan dit per dagdeel.

De vergaderzolder

Op de bovenverdieping hebben wij de vergaderzolder. Een ruimte die ideaal is voor groepen van 2 tot 8 personen. Door het schuine dak en de houtkachel een ontzettend gezellige ruimte om te zitten.

De vergaderzolder is al vanaf 1 uur te boeken, ook hiervoor bieden wij een handige coachpas.

Flexwerkplek in Beverwijk Flex en Connect
De vitrine (privé kantoor)

Wil je even afgezonderd werken van de andere flexwerkers? Dan is dat mogelijk in onze privéruimte ‘de vitrine’. Deze kamer aan de voorzijde van ons pand biedt een leuk uitzicht op het straatje en alle rust die je zoekt.

De vitrine is al vanaf 1 uur te boeken, maar kan ook voor een hele maand gereserveerd worden.

De vergaderloft

De benedenverdieping biedt naast flexplekken ook de mogelijkheid om omgebouwd te worden tot vergader, trainings- en workshopruimte. Zo kunnen er tot 20 personen in een ongedwongen setting ontvangen worden.

Wil je deze ruimte afhuren dan kan dit per dagdeel.

Sandra Niesten

Business Coach
Onderneem Het Maar

Flex:

2 dagen per maand.

Connect:

+40 nieuwe connecties.

Samen sta je sterk!

Ik huur regelmatig een ruimte bij Flex & Connect om vrouwelijke onderneemsters te ondersteunen in het behalen van hun zakelijke potentie. Een comfortabele ruimte met een goede sfeer is daarbij cruciaal, de extra mogelijkheden maken het optimaal. De lunches die ik laat verzorgen zijn heerlijk en naar wens supergezond. Al met al is Flex & Connect (en Tineke) echt een verlengstuk van mijn bedrijf geworden!

Kom je ook eens bij ons werken?

Neem contact op en kom een dagdeel gratis proefdraaien!

We horen graag van jeWe horen graag van je