De mogelijkheden van Flex & Connect

Flexwerken

Flex & Connect is de ideale werkplek voor ondernemers die op zoek zijn naar een inspirerende en kleinschalige omgeving. De werkplekken zijn ruim en ergonomisch opgezet waarbij aan alle gemakken is gedacht. Uiteraard beschikt de locatie over razendsnel internet en heerlijke koffie en thee!

Evenementen en catering

Op een bijzondere locatie in het centrum van Beverwijk, kan Flex & Connect een evenement tot 50 personen verzorgen. Een voedzaam ontbijt om de dag goed te starten, een gezonde lunch als welkome onderbreking, een heerlijke borrel of een uitgebreid diner? Alles kan!

Vergaderen, workshops en coaching

Flex & Connect biedt diverse ruimtes aan die uitermate geschikt zijn voor een vergadering, een coachgesprek of een workshop. De ruimtes zijn al vanaf één uur te boeken.

Flex en Connect Key2Change Marielle Beentjes
Mariëlle Beentjes

Burn-out Coach
Key2Change

Flex:

2 dagen per maand.

Connect:

+23 nieuwe connecties.

Geeft maandelijkse workshops en trainingen

Voor mijn coachingsgesprekken was ik zoek naar een huiselijke ruimte waar ik klanten kan ontvangen. Flex & Connect is erin geslaagd om een hele mooie vergaderruimte te realiseren. Deze is goed in te zetten als coachingsruimte. Ik vind het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen en dat lukt hier door de ongedwongen sfeer.

Kom je ook eens bij ons werken?

Neem contact op en kom een dagdeel gratis proefdraaien!

We horen graag van jeWe horen graag van je