Flexwerken in Beverwijk

Flex & Connect biedt een aantal flexibele werkplekken in een royale gezamenlijke ruimte of in een privé-kantoor. Wil je even rustig bellen of gasten ontvangen, dan kun je gebruik maken van de privé ruimtes. Bij Flex & Connect zijn er veel combinaties mogelijk. Je zit niet vast aan een jarenlang contract. Zelfs voor een uur kun je al iets huren.

De werkplekken zijn ruim opgezet en voorzien van alles wat prettig en goed werken mogelijk maakt. Zo kan je ervoor kiezen om ook staand te werken aan één van de speciaal hiervoor ontworpen bureaus. Daarnaast maak je natuurlijk gebruik van razendsnel internet en staat de printer ook voor je ter beschikking. Dit en de luxe koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen.

Een flexwerkplek heeft aantoonbaar veel voordelen
  • Een hogere productiviteit. Je kan bij ons volledig gefocust werken zonder afleiding. Er zijn immers geen collega’s die continu aan je bureau staan.
  • Geïnspireerd raken. Door even uit de normale routine te stappen, wordt de creativiteit bevordert.
  • Geen wasjes draaien. Bij ons heb je geen huishoudelijke taken die om je aandacht vragen. Je hoeft geen wasjes te draaien, beloofd.
  • Netwerken. Zonder actief te netwerken doe je toch leuke en nieuwe contacten op met andere flexwerkers.
Tarieven Flexwerkplek

Per uur: € 5,-

1ste dagdeel: € 17,50

2de dagdeel: € 12,-

3de dagdeel: € 9,-

Liever een privé bureau?
Heb je een afspraak of wil je een videocall doen en wil je liever even in een afgesloten ruimte zitten, dan is dat ook mogelijk.
Lees meer...Lees meer...
Flex en Connect Wouter van Zijtveld Flexwerken Flex en Connect Beverwijk
Wouter van Zijtveld

Sales Manager
G-Workplace

Flex:

Bij drukte op de weg.

Connect:

+23 nieuwe connecties.

Door te flexwerken bij Flex & Connect ontloop ik extreme druktes op de weg

Voor mijn werk reis ik regelmatig lange afstanden, files en drukte op de weg zijn dan onontkomelijk. Er zitten echter dagen tussen dat op voorhand al bekend is dat er een enorme drukte op de wegen zal zijn. Een flexwerkplek bij Flex & Connect is dan de perfecte oplossing; ik ontloop de files en ben een volledige dag productief. Flex & Connect is voor mij een ideale uitvalsbasis!

Flex & Connect zelf ervaren?

Kom dan eens vrijblijvend langs om de sfeer te proeven!

We horen graag van jeWe horen graag van je