Skip to main content

Over Flex & Connect

Even voorstellen...

Hi, ik ben Tineke, eigenaresse van Flex & Connect in Beverwijk. Ik ben hier gastvrouw, cateringverzorgster en jouw aanspreekpunt. Ook kun je hier af en toe mijn partner Tim Koek tegenkomen. Hij is fysiotherapeut en bikefitter en maakt (net als een aantal andere ondernemers) gebruik van een van de spreekruimtes om vanuit daar zijn eigen bedrijf te runnen.

Ik vertel je graag meer over mijn onderneming en hoe dit zo is ontstaan. Het begon in 2016 met de aankoop van een klein pand in het centrum van Beverwijk, waar na een flinke verbouwing in 2017 de deuren van Flex & Connect openden. Al snel werd het te klein en besloten wij op zoek te gaan naar iets anders. Het pand werd onze woning – en aan Schieland 18 in Beverwijk vonden wij een duurzaam (en veel groter) pand om het bedrijf in voort te zetten.

Tineke-Hopman-Over-Flex-&-Connect-Schieland-18-Beverwijk

We ontvangen je in een huiselijke sfeer en setting

Sinds september 2021 zijn wij hier gevestigd en heten wij ondernemers en organisaties uit Beverwijk en omstreken weer van harte welkom. Niet alleen om te komen flexwerken, maar ook om klanten te ontvangen en trainingen, workshops of vergaderingen te organiseren. Daarbij behoort de catering van een compleet verzorgde maaltijd of een gezellige borrel ook tot de mogelijkheden.

Ik kan alvast verklappen: bij ons is het huiselijk en fijn (o.a. dankzij het kleuradvies van Eveliene van Zanten van Gunsight, voor de nieuwe inrichting).

Dankzij de loyale flexwerkers, ondernemers en organisaties die hier regelmatig aanwezig zijn, groeien we steeds verder. We willen die connectie graag verder uitbreiden. Dus heb jij interesse in een flexwerkplek, spreekruimte of het organiseren van een evenement? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Kom jij de sfeer ook eens proeven? Tot snel!

Contact opnemenContact opnemen
Chat openen
Stuur een appje
Hi 👋

Zoek je een fijne werkplek voor jezelf of een vergaderruimte voor je team?

Vraag me dan gerust naar de mogelijkheden en wie weet tot snel...

De koffie ☕ of thee 🫖 staat voor je klaar!

Groetjes Tineke