Catering en evenementen

Flex & Connect kan een evenement tot 50 personen verzorgen. Al diverse evenementen hebben wij met veel succes mogen hosten. Van een jubileum tot wekelijkse netwerkbijeenkomsten, van een jaarpresentatie tot een gezellige nieuwjaarsreceptie, wij denken graag met je mee.

Catering

Een voedzaam ontbijt om de dag goed te starten, een gezonde lunch als welkome onderbreking, een heerlijke borrel of een uitgebreid diner om de dag mee af te sluiten; bij Flex & Connect behoort het allemaal tot de mogelijkheden. Alle producten waar wij mee werken, worden zo duurzaam mogelijk ingekocht en worden uiteraard vers bereid.

Neem contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Flex en Connect DJ LaRue Ron Van Schie
Ron van Schie

DJ / Event Manager
LaRue Entertainment

Flex:

2 dagen per maand.

Connect:

+16 nieuwe connecties.

Werken bij Flex & Connect boost mijn productiviteit

Ik ben in contact gekomen met de mooie locatie van Tineke na het ondersteunen van een evenement bij Flex & Connect. De week er na ben ik een keer gaan flexwerken bij haar, iets wat ik inmiddels regelmatig doe. Want door te werken aan een flexwerkplek bij Flex & Connect, kan ik even ontsnappen aan de drukte van thuis. Hierdoor kan ik heel productief aan de slag, waardoor ik mijn uren die ik kwijt ben aan administratie kan beperken.

Flex & Connect zelf ervaren?

Neem contact op voor een rondleiding!

We horen graag van jeWe horen graag van je