Skip to main content

Flex & Connect is de beste plek in Beverwijk voor comfortabele en huiselijke flexplekken, spreek- en vergaderruimtes!

In een royaal en duurzaam pand vlakbij de A9 en het Noordzeekanaal zit Flex & Connect.
Dé plek, waar je de beste connecties legt, waar je als coach gasten kunt ontvangen, waar ruimte is om ook privé flexibel te werken. En de plek om je vergaderingen en trainingen te organiseren.

Flexwerkplek

Een inspirerende plek om rustig te kunnen werken en samenwerken. Ontmoet andere ambitieuze ondernemers en leg connecties. Werk op de momenten die jou goed uitkomen door de flexibele huurmogelijkheden. Een online meeting of wil je een klant ontvangen? Je kunt altijd gebruik maken van een spreekkamer om rustig privé te zitten.

Spreekruimte

Flex & Connect heeft vier verschillende spreekruimtes zoals een coach-, behandel- en vergaderruimte en een privé kantoor. De ruimtes zijn al vanaf één uur te boeken.

 

Vergaderen, trainingen en workshops

Ruimtes, waarin je in alle rust kunt vergaderen of een training kan organiseren zijn soms moeilijk te vinden. Bij Flex & Connect vind je uitgebreide mogelijkheden, ook in de avond en in het weekend. Flex & Connect is betaalbaar, flexibel en heeft veel voorzieningen, zoals flatscreens.

Catering & evenementen

Op de locatie kunnen wij ook volledig verzorgde evenementen en exclusieve catering naar wens aanbieden. Van ontbijt, lunch, borrel tot diner uit de eigentijdse keuken.
Flex & Connect neemt de zorg voor een gastvrij onthaal van je over.

Flex & Connect iets voor jou?

Vlak bij de A9 en de Kanaalweg vind je onze werkplek.  De locatie op Schieland 18 is bereikbaar met de bus vanaf station Beverwijk (15 min.). Vanaf het centrum van Beverwijk is het ongeveer 10 minuten fietsen. Bij het moderne kantoor zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden.

Voordelen van een Flexwerkplek Flex En Connect Beverwijk Kees Aardenburg
Kees Aardenburg

Personal Trainer
Mental Fitness

Flex:

1 dag per week.

Connect:

+ 45 nieuwe connecties.

Dankzij Flex & Connect kom ik in contact met nieuwe klanten

Een belangrijk onderdeel van het vinden van nieuwe klanten is in contact komen met andere ondernemers. Doordat ik wekelijks bij Flex & Connect ben te vinden, is mijn contactenlijst geëxplodeerd! Hieruit zijn al meerdere nieuwe opdrachten gekomen.

Flex & Connect zelf ervaren?

Kom een dagdeel gratis flexwerken om de sfeer te proeven of vraag voor een rondleiding!

We horen graag van jeWe horen graag van je
Chat openen
Stuur een appje
Hi 👋

Zoek je een fijne werkplek voor jezelf of een vergaderruimte voor je team?

Vraag me dan gerust naar de mogelijkheden en wie weet tot snel...

De koffie ☕ of thee 🫖 staat voor je klaar!

Groetjes Tineke